De afgelopen week was best hectisch: ik werkte met Vera aan VERSUS A, mijn oom werd 50 (en ik was fotograaf), ik ging naar een verrassingsfeestje van een vriendin, ik stond een dag te verkopen in de IJ-hallen en nog veel meer. Kijk je weer mee naar mijn diary?

 Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-1

Afgelopen vrijdag was Vera jarig. Hier was ik bezig wat foto’s te maken met mijn kado voor haar, om één van de foto’s uit te zoeken voor ons VERSUS A Instagram account.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-2

Vrijdagmiddag ging ik met mijn vriend op meubeljacht. Helaas konden we niet echt slagen.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-3Er was zóveel te zien bij Dock 2 in Veenendaal, maar we gingen toch met lege handen naar huis.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-4…al zaten deze stoelen wel heel lekker ;-).Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-5Vrijdagavond ging ik naar Utrecht om een vriendin te verrassen die binnenkort dertig wordt. Er was blacklight!Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-6Voordat ik weer naar huis ging, gingen we nog even samen op de foto.Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-7Zaterdag was “klusjesdag”. Ik ging o.a. naar de supermarkt om groenten te kopen voor mijn cavia’s. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-8Zaterdagavond gaf mijn oom een feest, omdat hij 50 werd. Ik maakte foto’s tijdens het feest en ging zelf ook even op de kiek. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-9Er was een heerlijk buffet! Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-10

Zondag stond ik de hele dag met twee kramen in de IJ-hallen kleding en schoenen te verkopen. Pfff, wat moest ik vroeg op (zeker na een feestje de avond ervoor)! Om 05:00 uur zat ik al in de auto. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-11’s Avonds was ik wel toe aan een bad. Ik testte gelijk een Bubble Bar van LUSH uit de Valentijnscollectie. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-12Maandag ging ik naar Amsterdam om bij Vera thuis te werken. We namen o.a. een filmpje op voor VERSUS A. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-13…en ook dinsdag was ik bij Vera. Maar eerst stond ik weer eens in de file. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-14Ik droeg mijn UGG”s die dag want ik heb – zo bleek later – last van een winterteen. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-15Vera krijgt de hele dag door allerlei soorten perspakketten. Dinsdag kreeg ze rozen van de postbode. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-16Woensdagochtend zat ik in de wachtkamer bij de dokter, omdat ik dus last had van mijn teen. De dokter constateerde dat ik een winterteen heb. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-17Daarna ging ik even langs in het appartement van mij en mijn vriend waar mijn vriend en mijn vader hard aan het werk waren. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-18Woensdagavond was het weer tijd om met een hele club sushi te eten op mijn vriend zijn werk. Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-6-19Gisteren kreeg ik wat last minute Valentijns pakketjes. Onder andere van Labello. Voor mij dus geen droge lippen op Valentijnsdag!

De komende week wordt het hopelijk weer iets rustiger. Ik ben momenteel een beetje ziek, zwak en misselijk, dus ik hoop komend weekend lekker uit te rusten. Tot volgende week!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.