Als ik dit schrijf zit ik nog vol met adrenaline, want vanavond heb ik iets gelanceerd waar ik al weken – nee, eigenlijk al maanden- heel druk mee bezig was: VERSUS A. Versus wat? VERSUS A, het nieuwe lifestyle blog door mij en Vera (bekend van veracamilla.nl). Ik ben er zo blij mee! Kijk gauw mee naar waar ik deze week verder nog mee bezig was…

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-1

Vorige week vrijdag tekende ik het huurcontract van het appartementje van mij en mijn vriend. Daar moest op gedronken worden!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-2De rest van de dag werkte ik lekker aan mijn blog met de zon op mijn bol.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-3Zaterdag zat ik al op tijd in de auto op weg naar de woonboulevard. Samen met mijn nieuwe poww. beanie.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-4Een vloer kiezen. Lastig, lastig…

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-5

Deze lamp vond ik zo leuk!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-6…en dit spiegeltje had ik ook wel mee naar huis willen nemen!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-7De hele zaterdag renden we van hot naar her, dus ’s avonds vond ik dat we wel wat sushi verdiend hadden.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-8Zondag waste ik o.a. mijn kwasten.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-9Ook fotografeerde ik deze nieuwe Carmen krultang, die ik kreeg om te testen.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-10Maandag was ik bij Vera thuis. Ik nam deze taart mee, gemaakt door mijn zusje. Het was de bedoeling dat we maandag al online zouden gaan met VERSUS A, maar we hebben wat vertraging opgelopen.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-11Dinsdag was ik weer bij Vera. We namen toen ons tweede VERSUS A filmpje op. Hij komt aanstaande maandag online!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-12In het filmpje zie je hoe je deze heerlijke Valentijns snack maakt.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-13

Het verjaardagskado dat ik voor Vera bestelde (ze is vandaag jarig!) kwam binnen!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-14Tussen alle VERUS A voorbereidingen door werkte ik natuurlijk ook aan Fashion is a party. Hier was ik bezig met een outfitpost.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-15Woensdag deed ik een uurtje yoga.

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-16Gisteren probeerde ik één van de Anastasia Beverly Hills liquid lipsticks. Lekker edgy is ie hè?

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-17Ook kreeg ik gisteren de nieuwe lente-/zomercollectie van essence en Catrice in huis. Ik kijk er heel erg naar uit alles te proberen!

Suzanne-Fashionisaparty-com-Diary-5-18Gisteravond was het dan eindelijk zover: VERSUS A is online! Volg je ons op versusa.nl?

De komende week staat er weer veel op het programma! Als jullie dit lezen ben ik opnieuw op meubeljacht, zondag ga ik verkopen op de IJ-hallen en volgende week ga ik o.a. weer naar Vera om een nieuw filmpje op te nemen. Tot volgende week!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.