fashion-blogger-2015-Suz

De afgelopen week zag ik mijn baby konijntjes groeien als kool, stond ik op de IJ-hallen (toen het weer lang niet zo mooi was als vandaag…) en haalde ik een nieuwe Twitter mijlpaal. Maar ook: mijn lieve vriendje kookte weer fijne maaltijden voor me en ik werd helemaal blij dat ik weer een nieuwe variant spotte van Robijn met Zwitsal geur. Kijk je weer mee naar mijn snapshots?

fashion-blogger-2015-SuzWraps à la Bas. Ik ben blij dat ik een vriend heb die kookt!

fashion-blogger-2015-SuzOh, wat zijn het toch een poepies! Hier waren mijn konijntjes twee weken oud.

fashion-blogger-2015-SuzMijn favoriete lipstick is op dit moment deze knalroze. Ik heb ‘m al heel lang, maar heb ‘m nu pas echt “ontdekt”.

fashion-blogger-2015-SuzIk ben dol op Robijn met Zwitsal geur en die is er nu ook voor de witte was. Fijn!

fashion-blogger-2015Ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe eigenaren voor mijn baby konijntjes, daarom maakte ik een kleine poster voor in de supermarkt.

fashion-blogger-2015-SuzZondag stond ik héél vroeg op (03:30, om precies te zijn), want: ik ging kleding en schoenen verkopen in de IJ-hallen.

fashion-blogger-2015-SuzHet was 31 mei afgelopen zondag, maar het leek wel 31 november: het waaide, regende en was koud. En helaas hadden we buitenkramen…

fashion-blogger-2015-SuzBas, mijn vader en zusje hielpen gelukkig mee met opbouwen en verkopen.

fashion-blogger-2015-SuzMaandag begon ik de dag maar weer eens met Zumba, want dat was alweer te lang geleden.

fashion-blogger-2015-SuzHebben jullie wel eens een blogpost “aan de achterkant” gezien? Bij deze!

fashion-blogger-2015-SuzDinsdag was ik in Amsterdam bij Vera. Natuurlijk namen we ook deze week weer een video op voor VERSUS A.

fashion-blogger-2015-Suz…en ook de afgelopen week werd er weer heel wat afgevlogd. En geknipt en geplakt ;-). Elke vrijdag staat er een nieuwe vlog online!

fashion-blogger-2015-SuzYay, deze week verwelkomende ik mijn 4500e Twitter volger.

fashion-blogger-2015-SuzIk begon er al mee in deze diary… sommige mannen houden van vrouwen in de keuken, ik houd van mijn “man” in de keuken 😉

fashion-blogger-2015-SuzEerlijk gezegd kijk ik zelf erg weinig YouTube video’s, maar de vlogs van Yvonne Coldeweijer vind ik tot nu toe erg leuk.

fashion-blogger-2015-SuzIk ben dol op zure dingen, waaronder kiwi’s (en citroenen, en augurken).

fashion-blogger-2015-Suz

De laatste tijd doe ik het steeds vaker: mijn haren krullen. Ik vind het eigenlijk te veel werk, maar het staat zo leuk.

fashion-blogger-2015-Suz

Yes, gisteren was het eindelijk mooi weer! Hup, de deur uit om outfitfoto’s te maken.

fashion-blogger-2015-SuzSonsbeek lag gelijk vol met zon-liefhebbende mensen.

fashion-blogger-2015-Suz’s Avonds kwam mijn zusje met mijn konijntjes knuffelen. En selfies maken ;-).

Geniet van het lekkere weer en fijn weekend!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.