winactie-beauty-interieur-fruit-kids

Het is jullie vast niet ontgaan dat we jullie af en toe willen verrassen. En nu is hebben we een mooi winactie voor jullie op gezet. Wil jij kans maken op een van onderstaande prijzen? Ga dan naar onze Facebook pagina. De 4 prijzen (pakketten) worden verloot onder de likers van de Stessa.nl Facebookpagina. —Gesloten, de winnaars staan op Facebook onder de 1e wedstrijdpost.

Als je een Facebookpost van 1 van de andere artikelen deelt, dus niet de post van deze winactie (!!), maak je bovendien kans op de Douglas bon van 50,- euro. Heb je een specifieke voorkeur voor 1 van onderstaande prijzen? Stuur ons dan een aanvullend mailtje.

 

FLINK
Nu we weer meer binnen zijn, is het heerlijk om je interieur onder handen te nemen. Nieuwe vazen, een stolp, kaarsen en wollen kussens en een plaid op de bank.
Wil jij dat ook? Hoe fijn is het dan dat een van jullie een echt wollen kussen van het kwaliteitsmerk FLINK kan winnen?

Dit oer-Hollandse merk ontwerpt en produceert tijdloze wollen accessoires. De wol die FLINK gebruikt, komt van Merinosschapen en Alpaca’s. Prettig is dat deze wol vuil afstotend is.
Als je het kussen op wilt frissen, kun je het buiten even luchten. Het prachtige wollen kussen dat je kunt winnen, is zacht en stevig en beide kanten zijn van wol gemaakt. Dit natuurproduct zal jaren meegaan. Het formaat van het kussen is 50×50 cm en de winkelwaarde is €79,- euro. Het veren binnenkussen geeft FLINK je erbij cadeau.

 

 

Fruit.nl
Wil je beter in je vel zitten? Dan is gezond eten belangrijk. En als het om gezond eten gaat, staat fruit met stip op 1. Met weinig calorieën en veel voedingswaarden is fruit goed voor jouw gezondheid en je humeur. Dit gezondheidseffect bereik je alleen als je (minimaal) 2 stuks fruit per dag eet en veel afwisselt. Met iedere week een netje sinaasappelen kopen in de supermarkt ben je er nog niet.

Hoe kun je regelen dat je altijd voldoende en divers fruit in huis hebt? Een uitkomst zijn de overvolle en verrassende fruitboxen van Fruit.nl. Iedere week, elke twee weken of elke vier weken kan Fruit.nl jou een mooie hoeveelheid vers fruit bezorgen. Er is géén opzegtermijn dus je zit nergens aan vast. En als je iemand wil verrassen met een fruitmand, bestel je bij Fruit.nl de eenmalige cadeaubox. En via Fruit.nl bestel je op je werk net zo makkelijk Werkfruit. Dat is voor de werkgever fiscaal aftrekbaar i.v.m. Werkkosten regeling. En voor elke verkochte fruitbox doneert Fruit.nl 1 portie fruit aan de Voedselbank.

In een fruitbox van Fruit.nl zitten veel bekende soorten fruit maar ook iedere week een verrassing. Een bijzonder stuk fruit dat je niet in de supermarkt aantreft. Bijvoorbeeld een kiwibes of een rode banaan. Prachtige producten en Fruit.nl zorgt dat er informatie bij de levering zit met extra informatie, tips over de houdbaarheid en hoe je het fruit kunt eten.

Wil jij een fruitbox 1 week kosteloos en vrijblijvend proberen?  Dat kan! 1 van jullie maakt namelijk kans op een mooie fruitbox van Fruit.nl met daarin 30 tot 35 porties fruit ter waarde van €19,95. De winnaar ontvangt 1 keer een fruitbox met minimaal 7 soorten fruit waaronder bijvoorbeeld bananen, mandarijnen, appels, peren, kiwi’s, sinaasappels, pitloze druiven of cherry snoeptomaatjes én een verrassend exotisch fruit.

 

Kidspakket

Verras een kind met een leuk pakket met daarin een exemplaar van het coole tijdschrift Stoer, een houten koektrommel van Bigjigs met 12 houten speelkoekjes en een vrolijk rood geruite kleedje, een houten Bigjigs mobile, een blauwe Spiderman frisbee en de dvd Ted & de Schat van de Mummie.

Beauty pakketje

Een toilettasje met Vichy proefjes met onder ander een proef verpakking van Ideal Body serum-milk,  een proefverpakking van Avène Thermal Spring Water, een Decubal proefverpakking met een Decubal body lotion, douche crème en 2 in 1 shampoo & conditioner. En in het pakketje zit een fullsize Vichy 3in1 cleanser (milk-toner-eye make-up remover) voor de gevoelige huid.

Douglasbon

Inmiddels hebben we besloten de winactie nog een weekje door te laten lopen tot vrijdagavond 16 oktober.

Over de auteur

Stessa.nl

Stessa.nl is jouw online inspiratie magazine. Weet jij een mooi verhaal voor ons? Mail het naar info@stessa.nl