Dit is iets om alvast in je agenda te zetten: van donderdag 5 februari tot en met zondag 8 februari vindt OBJECT Rotterdam plaats. Tijdens Art Rotterdam kun je objecten van een groot aantal nationale en internationale galeries, designers, modevormgevers en kunstenaars uit uiteenlopende kunstdisciplines van dichtbij bekijken. Onder andere van (voormalige) studenten aan de Design Academy en de Rietveld Academie. Tijdens de vorige editie van OBJECT waren de vazen van designer Floris Wubben een groot verkoopsucces. Daarom maakt Wubben speciaal voor OBJECT een nieuwe machine uit een glasbrander en een bol. Met deze ‘Globe Machine’ creëert hij tijdens OBJECT, ter plekke prachtig vormgegeven lampen. Ook Piet Boon zal aanwezig zijn tijdens OBJECT Rotterdam om de winnende ontwerpen van deze ontwerpwedstrijd bekend te maken waaraan iedereen kon meedoen.

Een extra reden om naar dit event te gaan, is het feit dat het plaats vindt op het historische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, de  SS Rotterdam. Vanaf dit schip, gelegen op Katendrecht heb je een schitteren uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Hier vind je meer informatie over openingstijden en toegansprijzen

 

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.