Een huwelijksaanzoek heeft meestal plaats in een restaurant. De ring is verstopt in het toetje of een glas champage (niet zo’n goed idee als iemand een snelle slok neemt) Maar sommige aanzoeken zijn anders zoals die in het filmpje hierboven.

Tijdens de surprise party die voor Emmelie is georganiseerd omdat ze haar HBO diploma heeft gehaald, wordt er ineens op een groot scherm een film vertoond. De film laat zien hoe haar vriend Michel zich heeft verslapen. Hij moet heel erg haasten om nog op tijd op het feest te kunnen zijn. Daarom staat hij direct op zodra hij zich realiseert dat hij zich heeft verslapen en begint meteen het lange eind naar de feestlocatie te rennen. Onderweg krijgt hij gelukkig van vrienden stuk voor stuk de gepaste kleding. En dan gebeurt er dit.

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.