Wat was het de afgelopen week lekker weer! Ik heb voor het eerst dit jaar outfitfoto’s gemaakt met korte mouwen. Woehoe! Verder had ik een afspraak bij NewBe TV, genoot ik van de kookkunsten van mijn wederhelft (en van die van Bagels & Beans ;-)) en kwamen er weer leuke pakketjes binnen. Kijk je mee… ?

Fashionisaparty.com

Mijn outfit van vorige week vrijdag. Voor het eerst dit jaar met open tenen, maar nog wel met een dikke jas en sjaal aan/om!

Fashionisaparty.comZaterdag kookte mijn vriend Bas lasagne voor me. Dat was lang geleden!

Fashionisaparty.comVoor een samenwerking met Stad.nl ontving ik een tas van Ruigvormgeving. Handgemaakt en uniek!

Fashionisaparty.comIk voelde me afgelopen weekend niet zo lekker en toen kwam Bas met chocola aanzetten… daar wordt elke vrouw spontaan beter van natuurlijk.

Fashionisaparty.comPost van HEMA!

Fashionisaparty.com

…dit zat erin.

Fashionisaparty.comVoor vanHaren Schoenen fotografeer ik maandelijks de vanHaren budget challenge voor hun Facebook pagina. Dit was de budget outfit die ik deze maand geshopt heb.

Fashionisaparty.comOp maandag nam ik samen met Vera een nieuwe video op voor VERSUS A. We testten de paaseitjes van Jamin (met de gekste smaken!).

Fashionisaparty.comHier was Vera aan het bellen over het Internet, dat het slecht deed. Blogger irritatie nummer 1: als het Internet niet naar behoren werkt.

Fashionisaparty.comDinsdag besloten Vera en ik buiten de deur te gaan lunchen, bij Bagels & Beans. Gezellig (en lekker)!

Fashionisaparty.comDaarna hadden we een afspraak bij NewBe TV, een TV-producent. Zij zijn zich momenteel helemaal aan het verdiepen in YouTubers. Super goed dat ze hier op tijd mee beginnen, want voor je het weet mis je als bedrijf de boot als het gaat om digitale ontwikkelingen.

Fashionisaparty.comToen ik dinsdag weer richting Arnhem ging, liep ik deze prachtige zonsondergang tegemoet…

Fashionisaparty.com

’s Avonds ging ik nog even naar een les Piloxing.

Fashionisaparty.com

Niets lekkerder dan een hele plank verse ananas ’s avonds laat.

Fashionisaparty.comKwasten wassen! Een goede stimulans om niet te veel kwasten te verzamelen, want ze wassen wordt steeds meer werk.

Fashionisaparty.com

Ik kreeg nieuwe Dr. Martens van Sarenza. Super leuk voor de lente, met die bloemenprint.

Fashionisaparty.comWoensdag fotografeerde ik de prachtige nieuwe Real Techniques Bold Metals kwasten. Na het fotograferen kon ik ze dan eindelijk ook gaan gebruiken.

Fashionisaparty.comDaarna ging ik outfitfoto’s maken. Met korte mouwen én zonnebril!

Fashionisaparty.com

Woensdagmiddag zag ik onze eerste banner op VERSUS A! Ik ben super trots dat Vera en ik de eerste maand al zoveel mensen hebben bereikt met ons nieuwe blog.

Fashionisaparty.com

Woensdagavond deed ik Zumba op mijn nieuwe Nikes. Altijd even wennen, nieuwe sportschoenen…

Dat was mijn week weer in een notendop! Laten we hopen dat het mooie weer doorzet en dat ik jullie gauw meer kan laten zien van ons huisje (in plaats van een puinzooi ;-)). Tot de volgende diary!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.