Afgelopen week was het dan eindelijk zover: ik verhuisde! Maar toen… werd ik vlak voor de verhuizing ziek. En ik bleef maar kwakkelen, want door de verhuizing had ik geen gelegenheid om uit te zieken. Gelukkig is de verhuizing inmiddels achter de rug en ben ik weer beter. Ik typ dit nu in mijn nieuwe appartement – tussen de dozen-, met mijn nieuwe huisgenoot (mijn vriend) in de kamer naast mij. Het is wennen, maar ik voel me hier vast gauw thuis.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Ik kreeg super leuke goodies van The Balm. Ik ben dol op dit make-up merk!

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryEen glimp van mijn huisje voordat ik verhuisde.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryVoor een post in samenwerking met Stad.nl – in paassferen- kocht ik een reuze paashaas.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryEven de H&M in. Ik kom nog maar zo weinig in de stad! Oranje lijkt dé kleur van deze zomer te worden.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Vrijdagavond was ik in de sportschool. Dat werd hoogtijd, want van sporten komt het veel te weinig de laatste tijd.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryZaterdag was ik goed ziek toen ik wakker werd en was Trachitol mijn beste vriend.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryMeestal werk ik als ik ziek ben gewoon door (je bent zelfstandige of je bent het niet…), maar zaterdag ging dat echt even niet… ik kroop op de bank met de nieuwe LINDA.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryZondag was het natuurlijk Pasen. Mijn konijnen kregen een extra dikke knuffel, maar verder deed ik niets bijzonders: ik moest inpakken.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryIn mijn appartement heb ik geen gras meer en als ik deze foto zie, dan vind ik dat toch best wel jammer…

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Ik ben zo blij met mijn nieuwe adidas Superstar Supercolor sneakers!

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Aan het werk voor vanHaren: elke week schrijf ik een blog voor hun Trendblog en dit keer schreef ik over vijf lentetrends.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryMijn cavia’s zaten in “gewone” hokken, maar nu niet meer: ik heb een prachtige caviaflat laten maken door caviaflat.nl.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryEen foto van hoe ons huisje er nu uitziet: nog niet echt fraai, ik hoop dat ik dit weekend alles uit kan pakken!

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary-14Woensdag was de verhuizing. Hier zie je mijn schoonopa druk in de weer om mijn kledingkasten in elkaar te zetten.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryVan ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hebben we gesjouwd, dus ’s avonds was er geen puf meer om te koken. Het werd een wokje.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Donderdag ging ik naar Amsterdam, om te werken bij Vera. Die kreeg weer allerlei pakketjes, waaronder één met een fair trade kleerhanger.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Aan het einde van de dag gingen we naar een event van Ben & Jerry’s, waar we de nieuwe ijssmaken mochten proeven. Hmmmmm!

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-DiaryOnderdeel van het event was het bekijken van de film De Ontsnapping, die officieel 30 april pas in première gaat.

Fashionisaparty-VERSUSA-Suz-Diary

Nog even een fotootje van prachtige bloesem in Amsterdam.

De komende week staan vooral uitpakken, schoonmaken en de laatste dingen woonwinkelen op het programma. Natuurlijk houd ik jullie volgende week weer up to date van hoe dat ging.

Fijn weekend!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.