Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suz

De afgelopen weken kon je in mijn diary lezen over een varkentje, deze week blijven we nog even op de huisdierentour… ik heb namelijk konijnenjongen! Die waren niet helemaal de bedoeling, maar nu ze er zijn – sinds vorige week vrijdag- ben ik wel heel gelukkig met ze. Ik vind het nu al jammer dat ze niet kunnen blijven, want wat zijn ze lief en wat is het bijzonder om één van mijn konijnen als mama te zien. Toch waren mijn konijnen natuurlijk weer niet het enige waar ik de afgelopen week mee bezig was. Ik ging ook uit eten, naar een verjaardag in Groningen, aan het werk bij Vera in Amsterdam en ik maakte weer gewoon een heleboel blogposts. Kijk mee!

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzDe verrassing van afgelopen vrijdag: baby nijnies!

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzNestcontrole doen. Oh, wat zijn ze klein en kwetsbaar!

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzWitte nagellak, ik houd ervan! Wat vinden jullie?

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzVol in de make-up, want ik testte de Catrice Nomadic Traces collectie.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzZaterdag gingen we uit eten in Rosmalen, waar ik ben opgegroeid.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzZondag waren we in Groningen. Eerst even de stad in en erna naar de verjaardag van Bas’ tante.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzMaandag was er groot modenieuws: er komt een Balmain x H&M collectie aankomende november!

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzAltijd grappig als je vader op je blog reageert ;-).

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzDit scoorde ik zondag bij de Douglas in Groningen: een kwast en wenkbrauwpotlood van MAC.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzZijn mijn nieuwe schoenen niet leuk? Palladiums in een perzik kleurtje.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzHet was best een donkere, regenachtige dag maandag, maar toch ging ik er gauw even uit om outfitfoto’s te maken.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzDinsdag was ik onder andere in Utrecht, even iets drinken met Jo. Jo is een soort grote nicht. Ze is de beste vriendin van mijn neef en hoort echt een beetje bij de familie.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzWat vinden jullie van mijn vlecht? Ik maakte ‘m aan de hand van een tutorial van het YouTube kanaal van Amber Fillerup.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzWe maakten ook nog outfitfoto’s woensdag, maar Jo kijkt een beetje boos, want het weer werkte niet zo mee.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzWoensdag was ik in Amsterdam bij Vera. Hier was het lunchtijd, zoals je ziet.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzToen ik ’s avonds thuis kwam lag er een leuk pakketje op me te wachten van Maybelline.

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzIk ging bij de jongen kijken jeetje, wat waren ze alweer groot geworden!

Fashion-blog-Fashionisaparty-versusa-suzVloggen is het nieuwe… ja, het nieuwe wat eigenlijk? Het nieuwe Instagrammen? In ieder geval schieten de vlogs als paddenstoelen uit de grond!

Ik hoop dat je een leuke week had en “zie” je graag volgende week weer!

Over de auteur

Suzanne

Suzanne woont in Arnhem (maar mentaal in Amsterdam) en is full time blogger. In haar vrije tijd werkt ze eigenlijk het liefst, maar natuurlijk is er ook altijd aandacht voor haar konijnen en cavia's. Ze gaat naar bed en staat op met Instagram en is altijd wakker te maken voor een limited edition schoenen- of make-up collectie.