Ben zelf dol op LEGO, zelf speelde ik er vroeger graag mee, net als mijn partner. Zijn mooie LEGO verzameling is door zijn ouders zelfs altijd zorgvuldig bewaard. Een jaar geleden was dat dé grote verrassing voor onze kids toen mijn schoonouders met alle opgebouwde items van deze geweldige LEGO city collectie voor de dag kwamen. De kids en de bezoekende vriendjes spelen er veel mee, alles is nog als nieuw en de trein doet het zelfs nog feilloos.

Zelf kende ik deze doos niet specifiek maar als je kids vraagt of ze deze doos kennen, zijn ze meteen enthousiast, vullen ze de naam van deze LEGO doos feilloos aan en willen ze deze LEGO doos het liefst meteen hebben & bouwen om mee te spelen.

Als je de omschrijving leest, herken je meteen de manier waarop kids nu vaak met LEGO spelen. Vol actie, veel high tech, vijanden en shooters. In het verhaal bij deze speel set wordt het mobiele hoofdkwartier van de Ultra Agents aangevallen door cyberhacker Terabyte. Met verborgen afweergeschut kun je de slechterik verdrijven. De achterkant van de truck kan worden losgekoppeld en geopend voor veel speelplezier. Dit is echt een doos die kids vanaf ongeveer 7 jaar graag zouden willen krijgen.

LEGO-Ultra-Agents-Hoofdkwartier-winactie-LEGO

Als je zo’n mooi cadeau mag weggeven, is het extra leuk om te kunnen vertellen dat deze set is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 10 en 11 jaar. Dit is gedaan omdat dit een uitzonderlijk mooie set van LEGO is met een spannend thema. Het bouwen van de doos vergt skills en het schieten met de pijltjes in deze set vraagt om goede motorische vaardigheden, aldus het juryrapport.

Wij mogen van het pr-bureau van LEGO Nederland 1 iemand heel blij maken met een grote doos met daarin het nieuwe mobiele hoofdkwartier van de LEGO Ultra Agents ter waarde van € 109,99. Deze doos kan nog voor de kerst naar de gelukkige winnaar worden verstuurd. Als je kans wilt maken op deze set of je weet iemand die er heel blij mee zou zijn? Deel dan dit bericht met behulp van de buttons onder dit artikel en stuur een mailtje naar info@stessa.nl.

Maandag zullen we de winnaar bekend maken. Als je deze doos voor de kerst in huis zou willen hebben, mag je je adres meteen mailen als je je opgeeft voor deze winactie. (dit hoeft op zich niet, als je dit niet doet maak je evenveel kans maar dan kunnen we sneller versturen en heb je de doos wellicht nog voor de kerst in huis!

Inmiddels hebben we uit alle inzendingen een winnaar getrokken en dat is geworden: Brigitte van Beelen. Van harte gefeliciteerd! 

LEGO-Ultra-Agents-Hoofdkwartier-winactie-LEGO-set

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.