Vanaf 18 maart gaat de nieuwe Disney film Cinderella draaien in de bioscoop. Om deze release te vieren heeft Disney SuperTrash Girls benaderd om een limited kleding collectie te ontwikkelen die geïnspireerd is op deze film. De collectie is bedoeld voor meisjes van 6 tot 14 jaar. Op zich is dat beste een grote leeftijd- categorie voor een kledingcollectie die gebaseerd is op een van werelds beroemde prinsessen. Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat Disney SuperTrash heeft benaderd. SuperTrash heeft de kleding een edge meegegeven waardoor ook de oudere meiden deze wat stoerdere prinsessen collectie graag zullen dragen.

Olcay Gulsen, oprichtster van SuperTrash, heeft voor de film de stem van prinses Chelina van Saragossa ingesproken. Zij is een van de prinsessen die naar het bal komt en een ontmoeting heeft met de prins. Zij hoopt in de film, net als de andere aanwezige meiden, dat de prins haar vraagt voor de openingsdans.

De Cinderella-collectie wordt samen met de film gelijktijdig gelanceerd in Nederland, België en Engeland. En naast dat deze te koop is in alle SuperTrash winkels, hangt de collectie ook in een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam en onder andere in Selfridges in Londen.

De collectie heeft 15 items, waaronder t-shirts met daarop de tekst ‘Waiting for my Prince of ‘Has anyone seen my glass slipper?’ of ‘Every girl is a princess’ en wit/blauwe dip-dye tutu rokjes met grote blauwe strik. En als je deze collectie gaat shoppen voor je dochter, zul je verrast zijn om te merken dat Olcay ook een paar items voor vrouwen heeft gemaakt in de Cinderella-collectie. Hieronder kun je alvast een paar items bekijken.

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.