Dan ben je een kledingmerk uit Rotterdam en daar ben je terecht trots op. Hoe cool is het dan als je Rotterdamse iconen bereid vindt om met jouw kidslabel op de foto te gaan. Deze stoere mannen hadden de kleding natuurlijk niet zelf aan maar wat werkt het goed op beeld.  Een baby in een pan doperwten naast Herman den Blijker en de mannen van de Barbershop van Hotel New York die de snor van een kleuter bijwerken. Zelfs Feyenoord’s Olli schittert op een truitje.

Qtie bestaat net iets meer dan een jaar en is opgericht door Maaike Groenewegen. De kleding is gemaakt voor kids van 0 tot 6 jaar oud. Omdat de gebruikte materialen heerlijk zacht zijn, dragen ze prettig voor deze hele bewegelijke doelgroep. Bijzonder is dat de collectie uniseks is en zowel jongens als meisjes zien er heerlijk stoer in uit.

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.