Het oer-Hollandse merk MIM-PI maakt al 10 jaar geweldige kleurrijke kindermode en ook de nieuwe mim-pi winter 2014 collectie is weer een schot in de roos. In de collectie veel kleurige breisels en gehaakte randjes, alle kleding is gemaakt met veel oog voor detail.

Je kunt er voor je dochter terecht voor een feestjurk of een nieuwe warme mooie winterjas. Ook zijn er eigenwijze en coole gympen, grappige maillots en grijs tricot dat overal bij past. Er zijn hoodies met poezen-oortjes en een vrolijke babylijn. Zou het niet gaaf zijn als MIM-PI ook een lijn voor jongens zou maken? Hieronder in ieder geval de sprookjesachtig mooie foto’s van de nieuwe collecties.

 

 

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.