De Amerikaanse ontwerper en huisman Joel Henriques maakt toegankelijke en zinvolle knutselprojecten voor kinderen die vaak ook beweging in zich hebben. Het is een feestje om te rond te kijken op zijn site en ideeën op te doen voor knutselprojecten. Als je meteen aan de slag wil met een idee van Joel, kies dan een van onderstaande printables. (klik op een foto voor de link naar de printable)

 

MadebyJoel-com-Printables-Paper-City-Paris MadebyJoel-com-Printables-Dinosaur-Set-For-Lori-Henriques-Music-Video MadebyJoel-com-Printables-Slotted-Building-Discs MadebyJoel-com-Printables-Alex-and-Alexa-Halloween-Box-Craft- MadebyJoel-com-Printables-Tumble-Bunny MadebyJoel-com-Printables-Copterman-Paper-Helicopter-Toy MadebyJoel-com-Printables-Aladdin-Paper-City MadebyJoel-com-Printables-Camping-Scene MadebyJoel-com-Printables-Winter-House-Paper-City-Scene

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.