Als je voor je neefje, je nichtje of je eigen kleine spruit een bijzonder moment wilt markeren, denk dan eens aan een sieraad als cadeau. Sieraden gaan lang mee en hebben naast een geldelijke waarde vaak nog meer een emotionele waarde. Met een schattig armbandje of een stoere ketting kun je een speciaal moment markeren en de herinneringen eraan tastbaar maken. De kids kunnen de sieraden dragen en wat later, als deze sieraden te klein worden, ze bewaren om deze over te dragen van generatie op generatie. LOVY, het kindersieraden merk dat in 2008 gestart is door de Haagse Laura van den Brink richt zich met haar sieraden op jongens en meisjes. Zelfs voor baby’s heeft LOVY hele leuke dingen te koop.

Nieuwe LOVY jongens- en mama sieradenlijn

Laura maakt de sieraden allemaal zelf in haar studio in Den Haag. Met deze sieraden voor kids kun je een geboorte, doop of commune vieren. Ook bijvoorbeeld een Moederdag kun je super speciaal maken met de moeder- en kind setjes van LOVY. Hieronder zie je de prachtige foto’s van de nieuwe jongens- en mama sieradenlijn met styliste en ontwerpster Jamie Faber en haar uberschattige zoontje London. Kijk ook eens naar de mooie speenkoorden die Laura maakt of het mooie headpiece dat ze heeft ontworpen voor een fotoshoot door Tanneke Peetoom. Wij zijn fan!

 

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.