Product Review – Loopdedoo

Loopdedoo is een manier voor kids om vriendschapsarmbandjes te maken. Het is een hele snelle methode, een bandje is binnen een paar minuten klaar. Als je kids de techniek onder de knie hebben, kunnen ze armbandjes maken maar ook haarversieringen, kettingen, riemen, broches, hoofdbandjes en heel veel meer. Met verschillende draden kunnen ze allerlei patronen en kleurencombinaties maken in verschillende diktes en structuren. Hiervoor zijn geen patronen nodig en het is vrij makkelijk onder de knie te krijgen. Het is ook prettig dat er geen batterijen nodig zijn, het Loopdedoo apparaat wordt met de hand bediend.

Loopdedoo

 

Loopdedoo_gekleurde_armbandjes_set

 

 

 

 

 

 

 

Vriendschapsbandjes zijn nog steeds een grote hit, zowel voor kids die loombandjes voor elkaar en voor volwassenen maken als bij volwassenen die al een paar jaar gekleurde armbandjes van touw dragen. (een beetje de Ibiza-look) Een Loopdedoo setje is het perfecte cadeautje voor kids vanaf ongeveer 8 jaar die niet zo handig zijn met het zelf maken van vriendschapsbandjes van touw.  Met de set kunnen de kids in een mum van tijd allerlei coole armbandjes maken waar ze heel trots op zullen zijn.

Ook kunnen ze andere materialen op het machientje gebruiken zoals lintjes, keuken touw, hennep, e.d, zelfs reepjes van allerlei stofjes kun je met het apparaatje verwerken tot de mooiste creaties. Bij het Loopdedoo setje zit een instructieboekje, daarnaast zijn er natuurlijk weer allerlei online video’s die de kids kunnen bekijken om inspiratie op te doen en te zien hoe bepaalde technieken werken. Een heel duidelijk filmpje waarbij je goed kunt zien hoe het allemaal werkt en wat je precies moet doen, kun je hier vinden. Een Loopdedoo set kost nu rond de 40 euro.

Als jouw kids de bandjes liever zonder een machientje willen maken, kan dit natuurlijk ook. Inspiratie om hier meteen mee te beginnen, vind je in het filmpje hieronder.

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.