Als je kinderen hebt, kijk je wel eens of er gelijkenissen zijn tussen jouzelf en jouw partner als kind en jullie kids. Soms zie je er veel en soms weinig. Wat ook grappig is, als je ineens ziet dat jouw kind op je broer/zus/vader/moeder/opa of oma lijkt als kind.

Of je dan ook zulke sterke gelijkenissen ziet als op onderstaande foto’s? De gelijkenissen daarin zijn echt bizar namelijk. (klik voor de bron van de foto’s op de betreffende foto)

Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij Lijkt-mijn-kind-op-mij

 

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.