Nu de kids weer vaker binnen zullen spelen is het leuk om eens kritisch naar de inrichting van de kinderkamer te kijken. Omdat de kinderen nu meer binnen spelen, is nu ook het moment om een groot gebaar te maken zoals bijvoorbeeld het kopen van een bijzonder bed, een woonkussen of een speeltent bijvoorbeeld.

Als je de goede spullen uitzoekt, hebben de kids er veel plezier van en op het moment dat ze er overheen zijn gegroeid of er op zijn uitgekeken dan kun je ze vaak voor nog een leuk deel van de aanschafprijs verkopen op Marktplaats.

Een ontzettend leuk beddenmerk is Knuzi. Dit is een oer-Hollandse merk dat twee nieuwe bedden op de markt brengt: een theaterbed en een ouderwetse bedstee. Door middel van een ingenieuze structuur verandert een comfortabel bed in een podium met gordijn om op te treden. Het trappetje voor het bed kunnen de kids tijdens een voorstelling als tribune gebruiken.

Een ander oer-Hollands merk is colorique, hun nieuwe ‘explore’ collectie verandert iedere kinderkamer in een stoere eigentijdse kamer. In deze Japanse Etsy-winkel  kun je spullen kopen van een groep Japanse designers. Voor de kinderkamer springen de boomstamkussens en de grote bruine berenpoef er echt uit. Voor verkoop informatie, klik op de betreffende foto, dan verschijnt onderaan informatie over het webadres.

 

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.