Scotch Shrunk & Scotch R’Belle

Het Nederlandse merk Scotch & Soda is na de nieuwe launch van het merk in 2001 een continue succes en het merk kun je inmiddels wereldwijd kopen. Na de mannen- en vrouwenlijn kwam in 2008 de letterlijk gekrompen versie van de mannenlijn voor jongens Scotch Shrunk voor  het eerst uit. Het merk heeft een vintage look waarbij de details niet vergeten zijn.

Na het grote succes van de Scotch Shrunk lijn kwam in 2011 voor de kleine dametjes Scotch R’Belle. Hieronder mooie beelden van de nieuwe herfst/wintercollectie 2014 / 2015 van Scotch Shrunk en Scotch R’Belle en een paar beelden van de deminlijnvan Scotch, Amsterdams Blauw. Hieronder zie je beelden uit de nieuwe collectie van Scotch Shrunk & Scotch R’Belle.

Scotch R’Belle

Voor de meidenlijn zijn er, naast het Amsterdamse Blauw, twee thema’s voor de kleding. Het ene thema is Explorer Twins en die vindt zijn inspiratie in de Afrikaanse Sahara. Met veel kleurrijke patronen, camouflageaccenten en zachte materialen die allemaal duidelijk geïnspireerd zijn door Afrika.  Het tweede thema van de meidenkleding is Circus met een bohemien look.

Scotch Shrunk

De jongenskleding heeft hetzelfde thema als de meidenkleding. Bij het Explorer Twins thema is dat uitgewerkt door bijvoorbeeld avontuurlijke jassen met navigatiekaarten in de voering verwerkt. De camouflage print op worker broeken is handgeverfd. Het Circus Amigos thema is voor jongens ook op bohemiens geinspireerd. Bij het Amsterdams Blauw worden dit keer relaxte joggingbroeken gecombineerd met nette Oxford overhemdjes.

Scotch Shrunk

Scotch R’Belle

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.