Al een aantal jaren brengt H&M medium oktober de H&M All for Children collectie uit. Dit is een collectie waarvan 25% van de verkoop price per item uit de collectie ten goede komt aan Unicef. De collectie zelf, die items heeft voor baby’s, peuters, kleuters en basisscholieren, is ieder jaar weer iets bijzonders.

Vorig jaar was de collectie erg mooi maar niet altijd even draagbaar, veel items waren echte verkleedkleding. Dit jaar is de collectie een stuk meer draagbaar maar nog steeds erg origineel en fantasievol. De H&M Unicef All for Children collectie is verkrijgbaar vanaf donderdag 30 oktober en is dit jaar geïnspireerd op het bos en de natuur.

En gaat van kever-sweaters en kever-rugzakken tot een beren jas, beren wanten en een berenmuts. Maar ook Gorilla handschoenen. een hagedissenrugzak en een vleermuistrui (erg gaaf!) De collectie is zowel modisch als speels en hebberig makend.

Onze favoriete items hebben we in deze post verwerkt en op donderdag 30 oktober liggen wij met ons slaapzak voor een H&M filiaal die deze collectie verkoopt. (niet alle filialen verkopen deze collectie namelijk, H&M All for Children is wel online te koop, vanaf 30 oktober)

 

 

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.