Het is bijna kerst en dan geven veel mensen elkaar cadeaus maar ook daarna ben je vaak op zoek naar een leuk cadeau. Voor kinderen hebben cadeaus extra waarden omdat ze niet altijd zomaar iets voor zichzelf kunnen kopen. Als je kids eens wilt verrassen zijn onderstaande cadeaus the bomb!

Lilliputiens maakt het ultieme speelgoed voor peuters en kleuters dat ook nog eens lang mee gaat. Mijn kids spelen nog vaak met het rode stoffenboek over een beer die opstaat, zijn tanden poets, ontbijt, naar schoolgaat, daar allerlei avonturen beleeft en weer gaat slapen. Dit onverwoestbare boekje met veel accessoires dat ongeveer 10 jaar geleden gemaakt is door Lilliputiens, is nog steeds een hit bij hen.

Nu heeft Lilliputiens een geweldige nieuwe collectie. Graag tonen we je drie mooie dingen eruit om een peuter of kleuter heel blij te maken.

LILLIPUTIENS-familiespel-huisje LILLIPUTIENS-Familiespel-huis-wolven

In dit Familiespel moeten verschillende families worden herenigd en veilig naar het goede huis worden gebracht voor de wolven eraan komen. Dit spel kun je spelen met kids vanaf drie jaar en kost ongeveer €15,-.

LILLIPUTIENS-Equilibrius-stapelspel

Het stapelspel Equilibrius speel je door op het deksel van de verpakking een podium te maken waarop je een piramide maakt van circusdieren bovenop een olifant. Ook dit spel kun je spelen met kids vanaf drie jaar en kost ongeveer €15,- euro.

LILLIPUTIENS-Circuspoppen-Mona-en-Olga

De C ircuspoppen Mona & Olga zijn super coole poppen met verschillende kleertjes en schattige handtassen die samen regelmatig naar het circus gaan. Deze poppen zijn geschikt voor kids vanaf 3 jaar en kosten rond de €40,-

Oudere kids willen meer uitdaging, ze willen bouwen en spelen met hun fantasie. LEGO is nog steeds een van de meest gewilde cadeaus voor deze groep. Door met LEGO te spelen, maken de kids hun eigen spel en stimuleren ze de fantasie en de creativiteit. En dat is een goede basis voor de rest van hun leven. Gisteren hadden wij een mooie winactie van LEGO. Nu willen we twee andere mooie dozen laten zien.

LEGO-Chima-Phoenix-Vuurtempel-Sabeltand LEGO-Chima-Phoenix-Vuurtempel-LEGOdoos LEGO-Chima-Phoenix-Vuurtempel

 

Deze geweldige Vuurtempel van de Phoenix kan veranderen in een reusachtige vliegende Phoenix. Een erg gevarieerde LEGOdoos met veel extra’s. Deze doos is dit jaar genomineerd als speelgoed van het jaar, is voor kids vanaf een jaar of 8 en kost ongeveer €120,-

LEGO-Friends-Heartlake-Winkelcentrum LEGO-Friends-Heartlake-Winkelcentrum LEGO-Friends-Heartlake-Winkelcentrum

Als je kids graag winkeltje spelen, kunnen ze zich helemaal uitleven met deze mega-mall. Met grote en kleine winkeltjes, een catwalk om de aankopen op te showen en zelfs een heuse DJ. Voor kids vanaf een jaar of 6  (er staat op de doos vanaf 7 jaar maar meestal kunnen iets jongere kids hier ook al leuk mee spelen) en kost circa € 100,-.

En dan de uitsmijter. Ken je de uitdrukking ‘wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken’? Met de 3Doodler kan het. Je tekent letterlijk in 3d. Uit deze pen komt verhit plastic en daarmee kun je elke vorm in 3d creëren. Dit werkt sneller en intuïtiever dan een 3d printer en is veel leuker. Deze tool is wel ook geschikt om 3D prints te corrigeren.

3Doodler-3D-tekenen 3Doodler-3D-tekenen 3Doodler-3D-tekenen

Wij vinden hem zo cool en willen em meteen bestellen. Let wel op dat deze 3D stift niet geschikt is om te gebruiken met kleine kids in de buurt. De metalen tip aan de voorkant kan verhit worden tot 270°C, raak deze dus NIET aan als de punt warm is! Kids vanaf een jaar of 14 kunnen goed uit de voeten met dit apparaat en het kost rond de €100,-

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.