Ben je nog op zoek naar goede schmink tips voor Halloween? Zoek dan nog even verder want de voorbeelden hieronder zijn zo knap gemaakt. Die maak je niet even na.

Dit weekend is het Halloween. Als je er aan meedoet, ligt je kostuum waarschijnlijk al klaar en ga je je wellicht ook schminken. Maar zulke kunststukjes maken als Tal Peleg is voor weinigen weggelegd. De goede foto’s van de kleine schilderijtjes die zij van haar eigen oog maakt, kun je bewonderen op haar Instagram account.

De 29-jarige Tal woont in Israël en is dol op katten en getrouwd met haar high-school sweethart. Ze eet geen vlees en drinkt geen koffie. Haar kat die de inspiratie was voor haar zwarte-kat-oog is recent helaas overleden. En in het dagelijkse leven heeft ze helemaal niet veel make-up op.

Het allerknapste aan de looks die ze maakt, is eigenlijk nog dat ze veel van de priegelige schilderijtjes op haar eigen oog maakt. Haar motto is “Art washes away from the soul the dust of everyday life” van Picasso. Ons motto is in dit geval “don’t try this at home”. Niet omdat het gevaarlijk is of zo maar omdat het wellicht weinig zin heeft. 🙂

 

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.