Honderden grappenmakers hebben de eventpage van de Huishoudbeurs overgenomen op Facebook. Allerlei Facebookers ‘organiseren’ afterparty’s bij moeders of grote Huishoudbeurs supersales waar je de overgebleven snackworstjes van stand #16, de welbekende rapsen van stand #9 (met bijbehorende koekjes en kaas), de terrastafeltjes en kussens, maar ook plantjes van de plantenmuur kunt kopen. Er wordt ook gewaarschuwd voor ongeteste vaatwaspillen. De organisatie van de Huishoudbeurs kon er wel om lachen en heeft inmiddels 2 VIP uitgereikt aan de beste grap op de pagina.

Nadat er 7000 mensen waren aangemeld op de pagina heeft Facebook ingegrepen. Inmiddels kun je niet meer zien hoeveel mensen er komen en wie van je vrienden er aanwezig zullen zijn. Dit om te voorkomen dat dit een soort tweede Project X gaat worden. Je kunt dit jaar van 21 februari tot 1 maart naar de Huishoudbeurs in de Rai in Amterdam. En op 20 februari kun je naar de Huishoudbeurs Pre-party, samen met meer dan 2.000 andere fans.

Bron:Bright.nl

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.