Iedereen maakt nu cupcakes. Met suiker of zonder, vegetarisch of niet, voor een kinderfeestje of hartige cupcakes als bijgerecht, alles kan. Maar zulke mooie cupcakes maken als Taartini dat doet, is maar voor weinigen weggelegd.

De designer cupcakes van Taartini zijn echte plaatjes. Alles is begonnen toen oprichter Rhea Topacio cupcakes voor de verjaardag van haar dochter maakte. Deze waren oké maar ze wilde ze beter maken en ook mooier gedecoreerd.

Samen met haar man, die al jaren bakt, begonnen ze met het ontwikkelen van de perfecte cupcake. Tijdens het ontwikkelen deelden ze deze uit aan vrienden en al snel kwamen de eerste orders binnen en werd het een echt bedrijf. De eerste 6 maanden verkochten ze 16.000 mini-cupcakes. Op de foto’s hieronder zie je waarom.

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.