Ben er zelf ook dol op hoor: slowjuicers, superfoods, foodporn, dieetboeken, glutenvrij eten, #nomnomnom, foodies en foodbloggers. Neem zelfs yogurtjes en hummus mee naar kantoor en volg soms een sapdieet om weer in shape te komen. Maar het zou ook wel prettig zijn om weer eens normaal over eten te gaan doen. Gewoon met gezond verstand eten; voldoende afwisseling, veel groenten en fruit en weer regelmatig een volkoren boterham eten.

Moest hard lachen toen ik dit filmpje zag. Net zoals eerder bij dit filmpje. En vanavond? Dan eten we weer eens vers geschilde, daarna gekookte & gebakken aardappels. Al jarenlang super foodzaam, met broccoli en een goede vegaburger. #nomnomnom

Aardappelen-gezond

Aardappelen-gezond Aardappelen-gezond Aardappelen-gezond Aardappelen-gezond Aardappelen-gezond

Over de auteur

Muriel

Woont met man, twee dochters, een zoon en een bejaarde kater in Voorburg. Geniet van het dorpse leven aan de rand van de stad. Houdt van koken en bakken, en dan met name suiker- en glutenvrij. Gaat graag twee keer in de week een rondje hardlopen. De hele week is het een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Doordeweeks wordt er met grote regelmaat lunch geserveerd aan een kind of 6 en ook in het weekend lopen buurkinderen in en uit. Is ook dol op gezellig borrelen en eten met vrienden.