Ontzettend leuk om eens de haarstijlen en make-up-looks van de afgelopen 100 jaar uit te proberen. In deze periode is wat we mooi vinden erg veranderd zoals je kunt zien in het korte maar briljante filmpje hierboven. Daarin zie je 11 haarstijlen die typisch zijn voor die periode met de bijhorende make-up.

Ook poseert het model bij iedere look op twee verschillende manieren die ook weer typisch zijn voor dat decennium. Op die manier houdt ze ons een spiegel voor als ze de look van 2010 imiteert. Onze favoriet is die uit 1950 en die uit 1980 was achteraf eigenlijk alleen leuk voor 15-jarigen.

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.