Ons online magazine Stessa.nl bestaat nu een paar maanden en we zijn er superblij mee hoe goed het gaat. Het lukt steeds beter om de leukste artikelen te maken en daarmee onze stijl te vinden. Van tevoren kun je wel bedenken wat je precies wilt gaan maken maar in de praktijk blijkt dat je als je bezig bent, je steeds betere ideeën krijgt en het magazine steeds beter in zijn jasje gaat zitten. Zo hadden we van te voren niet kunnen denken dat hippe blog-pro Suzanne van fashionisaparty.com op Stessa.nl ging bloggen.

Of dat ik voor Stessa.nl op pad zou gaan met fotograaf Justin Manders, het was een plezier om met deze professional op pad te gaan en de resultaten waren meer dan goed. Het eerste echte interview op Stessa.nl was met de inspirerende Chris over zijn ervaringen tijdens de Helweek die hij zichzelf oplegde, dat is een mooi verhaal geworden en er staan meer interviews op de planning. Naast een druk gezin en dito baan komen deze de komende tijd online.

Per vandaag gaat Leonie van het erg fraaie Make Room en By Miinti bijdragen voor Stessa.nl maken. In eerste instantie geeft ze een kijkje achter de schermen bij het opstarten van een stenen winkel. Want na de webwinkel en het eigen label is dit een logische en ook spannende volgende stap. Ook erg leuk was het om vlak voor de kerst namens LEGO nog een schitterend cadeau weg te mogen geven, Nina dank je wel! (ook namens de gelukkige winnaar Conner)

Graag zouden ik alle lezers blij maken met cadeautjes maar dat gaat helaas niet lukken. Het is wel gelukt om een mooi pakket te maken voor een nieuwe Stessa.nl winactie. We hebben grote opruiming gehouden in de Stessa.nl leuke-dingen-kast en allemaal fijne goodies verzameld voor 1 gelukkige lezer.

Als je kans wilt maken op dit pakket of je weet iemand die er heel blij mee zou zijn:

 • deel dit bericht dan met behulp van de buttons onder dit artikel en stuur een mailtje naar info-at- stessa.nl.
 • Of volg Stessa.nl via twitter en retweet het bericht over de winactie, makkelijk toch? Vrijdag 30 januari maken we de winnaar bekend.

 

 –> @Zeemeervrouw  Van harte gefeliciteerd!! En voor de overige deelnemers: over een paar maanden gaan we een bijzondere winactie organiseren, doen jullie dan ook weer mee? Nu in ieder geval bedankt voor het meedoen!

 

Dit kun je winnen

 • Een Douglas bon van 20 euro
 • Een Vichy / La Roche-Posay Goodiebag:
  • Vichy Nutriextra Body Cream t.w.v. 12 euro
  • Vichy Dercos Energising Shampoo t.w.v. 15 euro
  • Vichy Aqualia Thermal Nacht Spa t.w.v. 25 euro
  • La Roche-Posay Handcreme t.w.v. 7 euro
  • La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 verzachtende & herstellende balsem t.w.v. 8 euro
  • La Roche-Posay Respectissime Length & Curl Mascara t.w.v. 15 euro
  • Een paar La Roche-Posay proefjes
 • Als extraatje een koekblik a la PiP Studio en een pakket uit Frankrijk om zelf Macarons en Franse crêpes te maken.

Over de auteur

Monique

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytrip naar Parijs, New York of Berlijn. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Zou nooit uit het centrum vertrekken, ook niet toen er kinderen kwamen. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.